I després

La Policia Local de Platja d´Aro deté dos homes per furts

Compartiu aquesta història

Segons el Diari de Girona, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va desenvolupar durant la Setmana Santa un dispositiu per la prevenció de delictes i va detenir dues persones per presumptes delictes de furt. Ambdues tenen antecedents per furt i robatori amb violència, i possiblement són membres de bandes organitzades en aquest tipus de delicte, han informat fonts municipals.

Divendres, la Policia Local va ser alertada d’un furt a la terrassa d’un restaurant del centre de Platja d’Aro. Gràcies a les indicacions i descripció d’un testimoni dels fets, els agents van poder identificar i detenir a la Plaça Europa a Cristian C. R., de 32 anys, de nacionalitat cubana, que tenia la bossa de mà sostreta a una dona de nacionalitat francesa. La bossa de mà i el seu contingut tenien un valor d’uns 900 euros.

L’endemà, la patrulla motoritzada va detectar dues persones en actitud sospitosa davant la presència policial. Després de sol·licitar una patrulla de suport, els agents van identificar-los, i a dues més que sortien d’un cotxe, model Ford Focus. Un cop escorcollat el vehicle hi van trobar peces de roba i ulleres de sol, totes etiquetades amb el preu, i algunes encara amb el sistema d’alarma, i també un folre d’alumini utilitzat per anul·lar els sistemes d’alarma dels establiments comercials.

Els ocupants van informar que els objectes pertanyien a un dels identificats, Luis Alberto P. R., de 30 anys, de nacionalitat equatoriana, que va reconèixer ser l’autor dels fets utilitzant una bossa de mà folrada. El valor de les peces era de 1.357 euros, procedents d’establiments de Palamós i Llagostera.

Diumenge, la policia va detenir Eric A., de 20 anys, i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar. La Policia Local va ser alertada d’una baralla en un edifici del centre. Dues patrulles es van dirigir al lloc i, en arribar-hi van poder parlar amb les dues parts i també apreciar l’estat de desordre de l’habitatge, amb nombrosos objectes a terra. La víctima va manifestar la voluntat de denunciar la seva parella sentimental per agressió.

El més llegit

I després