I després

L’ESCOLA DE FUTBOL I EL MIC 2014

Compartiu aquesta història

L’Escola de Futbol Sant Feliu va participat al MIC’14 amb cinc equips, dos alevins, un infantil, un cadet i un juvenil. En total 85 jugadors del club ganxó que varen poder gaudir del que significa la participació en un esdeveniment com aquest al qual fou un dels clubs que va aportar més jugadors.. Amb aquesta participació l’Escola esdevé un dels Clubs amb més jugadors al MIC’14.
La directiva considera a través d’una nota que “partits disputats davant d’equips de primer nivell i d’altres de diverses nacionalitats, fan que pels nostres jugadors aquesta sigui una oportunitat única. Des del Club ens plantegem aquesta participació com un premi a la seva trajectòria a l’entitat, ja que els equips que participen al MIC es fan amb tots els jugadors de segon any, independentment de l’equip en el que juguin durant la temporada. L’objectiu: que tots els nostres jugadors tinguin l’oportunitat de jugar un MIC”.
Pel que fa a resultats, aquest ha estat un MIC d’èxit, ja que dos dels seus equips, el Juvenil i el Cadet es van classificar per a la er la fase final com a segons de grup. L’Aleví A, per la seva part va guanyar la fase de consolació (per primer cop en 14 anys de MIC) en una ajustada final amb l’Aspire.
El Juvenil fou l’equip gironí millor classificat en aquesta categoría, en assolir els quarts de final en la competició i l’Aleví A va començar el MIC’14 enquadrat en el que a priori era un dels grups més difícils , amb el Villarreal, Apire i Jàbac i Terrassa, i de fet d’aquest grup en van sortir dos tres dels quatre finalistes del MIC Aleví, el Villareal en la Fase Final, l’Escola i l’Aspire a la final de Consolació.
Cal destacar que el retorn del jugador ganxó Oriol Busquets que va formar part de l’Escola i que ara milita en els cadets del Barça i que ha estat internacional amb la selecció espanyola.
Un altre guixolenc que també havia format part de l’Escola tornava a casa, es tracta de Xavi Franquesa que és el segon entrenador dels cadets culés.
El ressò mediàtic del MIC es cada cop més gran. Enguany dos elements viscuts al nostre camp ho posen de manifest.
El camp es va omplir durant tots els partits i les imatges televisives varen viatjar a diversos punts del planeta.

FALDILLA ESCOLA

El més llegit

I després