I després

L’OPOSICIÓ DEMANA COMPAREIXENCES

Compartiu aquesta història

El fet que quioscs i altres serveis de platges com el lloguer d’hamaques, para-sols, etc. no s’hagin pogut obrir per Setmana Santa al passeig de Sant Feliu i al de Sant Pol, va generar una protesta conjunta dels quatre grups de l’oposició de l’Ajuntament i així ho van manifestar en entrar una moció conjunta per via d’urgència al Ple de dijous en la qual demanaven la compareixença dels regidors de platges, Joaquim Clarà i del de turisme, Juanjo Garcia Cañadas perquè expliquessin com era possible que un pla aprovat al desembre de 2013 en el Ple, no estigués resolt quatre mesos després amb el prejudici que això ha suposat als empresaris i famílies que depenen d’aquests negocis. En la votació proposada per l’alcalde es va determinar que les compareixences es farien en el proper Ple.
Des de principis de setmana Tots Per Sant Feliu (TSF) ja feia pública una nota considerant “que la temporada de les platges, s’ha endarrerit de manera injustificable causant un perjudici irreparable” i que no hi havia precedents d’un retard semblant quan “després d’un llarg i dur hivern moltes empreses i famílies esperaven poder obrir els seus negocis tal i com constava a les bases”.
TSF es preguntava “com pensa compensar el govern de Sant Feliu el perjudici causat?” i finalitzaven la nota afirmant que “aquest despropòsit hauria de fer reflexionar CiU i PSC ja que és un molt mal inici de la temporada turística, que es posin a treballar per tenir la ciutat a punt i deixin de ser un destorb per a empreses, comerços i treballadors” .
L’alcalde justificava el retard per diverses qüestions com la referent a la instal:lació de lavabos públics en alguns dels quioscs, de l’augment de la concessió a 8 anys, de la presentació de 54 sol·licituds i al fet que hi intervinguin altres administracions com la Generalitat. Albó va afegir que en tot cas els comerços sedentaris se’n varen beneficiar i que als afectats se’ls compensarà amb “una Setmana Santa de més al final de la concessió”.
També es va anunciar que per a l’adjudicació dels dos xiringuitos que varen quedar deserts (un de gelats de Sant Pol i un de nou que s’ubicarà al Salvament) es convocarà un nou concurs ben aviat.

El més llegit

I després