I després

CARRER HOSPITAL, DIUMENGES TANCAT

Compartiu aquesta història

El Ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar per unanimitat, el tancament al trànsit el carrar Hospital els diumenges al matí, de 9 a 14:30 h.
La proposta fou presentada pel portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Joan Prat, que exposava que la presència de vehicles “posa en perill el pas dels vianants i malmet l’enrajolat que no suporta el pas de certs vehicles. La gran dificultat per transformar-lo en carrer només per a vianants es deriva del fet que és pas obligat pels Jutjats i l’Escola de Música i també únic accés per a recollir en cotxe els alumnes del col·legi Sant Josep”.
El regidor afegia que els diumenges en els esmentats edificis no hi ha activitat però en canvi hi ha moltes persones que transiten per aquest vial per anar al centre des de la zona d’aparcaments més important de la ciutat com el del darrera de l’estació d’autobusos, el de La Corxera i el de Cal Negre, a la carretera de Tossa.la de la corxera i la de la carretera de Tossa. També va apuntar que la decisió no costarà diners i és perfectament reversible, de manera que és un assaig totalment viable sense cost de cap mena.
En un plenari anterior en què es va tractar el tema, la regidora Dolors Ligero, de CiU , va avançar canvis per a la tardor a la circulació de la carretera de Girona, que és la continuació del carrer Hospital cap a la sortida de la ciutat. El tram en sentit únic de pujada s’estendrà fins al carrer Francesc Jofre de manera que es guanyaran places d’aparcament en hores de moviment escolar. El trànsit aleshores guanyarà presència als carrers Mercé i Concepció per sortir i entrar a la ciutat i minvarà al carrer Hospital durant els dies feiners.

El més llegit

I després