I després

SFG TORNA A ACOLLIR LA TRAILWALKER

Compartiu aquesta història

Sota el lema “Quilòmetres que canvien vides”, aquest dissabte i diumenge, 26 i 27 d’abril (amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu), els participants de la 4a. Oxfam Intermón Trailwalker (més de 350 equips) caminaran 100 quilòmetres per canviar la vida de milers de persones que passen gana.
Enguany hi participaran una vuitantena més d’equips i Sant Feliu n’aportarà 5 i Santa Cristina 1. També s’ha quantificat la quantitat de voluntaris ganxons que estarà formada per més de 100 persones i la darrera xifra de la recaptació ja ha superat els 750.000 euros.
La marxa és un desafiament esportiu que consisteix a recórrer 100 km de camí rural en un màxim de 32 hores. No és una carrera de relleus, sinó que els quatre membres de l’equip han de començar i acabar junts en un exemple de solidaritat i treball en equip. Dues persones amb vehicle completen l’equip de suport, que els ajudarà durant la marxa. El recorregut seguirà per tercera vegada la popular ruta de la Via Verda, amb sortida a Olot (a les 10 del matí), passant per Girona i acabant als Jardins Juli Garreta.
Cada equip que participa ha recaptat abans de l’esdeveniment, un mínim d’1.500 euros per recolzar als més de 400 projectes d’Oxfam a tot el món. Els donatius aportats pels participants d’anteriors edicions han servit per recolzar programes com el Banc d’Aigua d’Etiòpia que permet que 115.916 persones accedeixin a aigua potable. Actualment la recaptació per a l’edició de Girona sumeixi més de 700.000 euros i seguirà creixent en els propers dies. Dissabte 26 i diumenge 27 d’abril

ACTIVITATS A L’ARRIBADA ALS JARDINS JULI GARRETA
DISSABTE, 26 D’ABRIL:
19h Grups de ball de l’escola Mistreet Dance Studio i grup de ball Unike.
20h Exhibició del Club Twirling Sant Feliu.
21h Música amb Georgina and The Pinks.
22.30h Disco Mòbil Nou So i botifarrada a preus populars.

DIUMENGE, 27 D’ABRIL
10h Zona esportiva amb camp de futbol i bàsquet i taller de manualitats Scrapmaniàtics.
10.30h Minitennis amb Club Tennis Guíxols i exhibició de Taekwondo A-Punt, Takumi
Dojo i Club Dojo Sant Feliu.
11h Taller de titelles (Fundació Pueblo para Pueblo-Humana).
12h Exhibició castellera dels Minyons de Sant Cristina, passada de gegants i cavallets del Geganters de Sant Feliu i ballada amb l’Agrupació d’Amics de la Sardana.
13h Aperitiu concert amb els grup Hound Dogs.
16h Percussió Ganxona.
-Durant tot el cap de setmana: Servei de bar de l’Escola de Futbol Sant Feliu a preus populars.
Taller de pa i pizzes (Associació Evangèlica de Sant Feliu de Guíxols).

El més llegit

I després