I després

3 ACTIVITATS INFANTILS A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

TALLER DE MÀGIA AL MONTCLAR
Aquest dissabte, 26 d’abril el Centre Excursionista Montclar ofereix un taller de Màgia Infantil destinat a dos grups de diferents edats i que anirà a càrrec de David el Mag.
El primer grup, per a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, s’impartirà d’11 a 12 h. i el de 12 a 16 anys des de les 12:15 fins les 13:15 h.
El taller és gratuït i les places limitades. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic teatremontclar@gmail.com o bé trucant al 626741126.
Podeu consultar el taller i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar al seu web: www.cemontclar.cat.

L’HORA DEL CONTE: “ELS CONTES DE 1714”
Aquest proper dissabte, 26 d’abril, a les 12 hores, l’actriu Olga Cercós explicarà un fragment de la història de Catalunya a tots els nens i nenes de més de 3 anys que vulguin compartir aquesta aventura a la Biblioteca.
Un noi de 14 anys s’escapa de casa seva perquè vol presenciar el combat d’Arbúcies però, què va passar? Per què lluitava la gent?
Una reconstrucció i teatrelització de la història a través d’un viatge que recula 300 anys per veure com vivia la gent, de què treballava, qui tenia els diners i què són la igualtat, la llibertat i la democràcia.

“LA VACA QUE CANTA” AL TEATRE AUDITORI
Aquest diumenge, 27 d’abril a les 12 del migdia, al Teatre auditori municipal de Sant Feliu de Guíxols, Xarxa presenta l’espectacle “La vaca que canta”, a càrrec de la compañía Poca Cosa Teatre amb el suport de “Va de contes”, que acull a l’escenari a una actriu i una cantant d’òpera.
La Sofia és una vaca que viu al camp i que, a diferència de totes les altres vaques, canta òpera. Escoltant la ràdio sent una notícia que li fa venir papallones a la panxa: es convoca el primer Concurs d’Orquestres de la Ciutat.
Només li cal trobar una orquestra per poder participar, però al camp on viu no n’hi ha cap, haurà de baixar a la ciutat a provar sort com a cantant. És dura la vida del cantant, però quan està a punt de tirar la tovallola…
L’espectacle combina el món del teatre i el de l’òpera amb Elena Martinell i Mertitxell Yanes . Un espectacle per a tots els públics.

El més llegit

I després