I després

EL FUTUR URBANÍSTIC DE SFG A DEBAT

Compartiu aquesta història

Sota l’enunciat “Què es cou a Sant Feliu”, arriba la tercera edició dels debats municipalistes de la ciutat que, amb el títol “El futur urbanístic de SFG a debat” i, tindrà lloc aquest divendres, 25 d’abril a les 19h a la Biblioteca Municipal, impulsat per ICV-EUiA, l’assemblea del Procés Constituent de SFG-Vall d’Aro i el grup promotor de la CUP a la localitat.
El debat d’aquest divendres tindrà dos objectius principals: el projecte d’aparcament soterrani al passeig i la seva remodelació en el context de la façana marítima de la ciutat i les futures micro reserves marines que s’estudien a la costa de llevant i ponent: a les cales de l’Ametller i del Vigatà.
Aquests indrets han rebuts recentment la qualificació més alta de tota la costa catalana respecte a la seva conservació natural i l’estat de les aigües, fauna i flora marines. La protecció que se li vol donar augmentaria aquest valor inicial i seria un primer pas per considerar la possibilitat de posar en marxa la protecció prevista en el PEIN de l’Ardenya-Cadiretes, que està per desenvolupar.
Pel que fa al aparcament soterrani pot servir per plantejar el debat vial a la ciutat i els recorreguts més adient pels vehicles dins la trama urbana, sobre tot a la façana marítima. Els ponents seran l’arquitecte guixolenc Francesc Pla, autor del projecte de museu Thyssen i Xavier Salvador, de la Fundació Mar.

El més llegit

I després