I després

XIRINGITOS FESTA MAJOR I CURS GOOGLE APPS

Compartiu aquesta història

S’obre el període d’inscripció per optar als llocs destinats a xiringuitos de la Festa Major-2014.
Totes aquelles entitats interessades, que estiguin registrades en el registre municipal, hauran de presentar una sol·licitud (adreçada a l’Àrea de Cultura) al registre d’entrada de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols situat a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà) abans del 31 de maig de 2014. Passat aquest període no s’acceptaran més sol·licituds.

CURS FORMATIU “GOOGLE APPS”
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el programa Catalunya Emprèn del Departament d’empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar a la formació anomenada “GOOGLE APPS”. Aquest curs està destinat a tots aquells empresaris i emprenedors que vulguin conèixer tots els recursos per gestionar l’empresa online i des de diferents dispositius mòbils. Documents de text, fulls de càlcul, presentacions, pdf, fotografies…tota la documentació de l’empresa segura al núvol, amb accés definit per usuari i des de’ordinadors en qualsevol lloc i dispositius mòbils.
La jornada es portarà a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament (al carrer dels enamorats, 65-99, 1er pis – 17220 Sant Feliu de Guíxols) i s’impartirà en quatre dies diferents, els propers dies 28 de maig, 4, 11 i 18 de juny d’enguany. Les quatre sessions es realitzaran de 9:30 a 13:30 hores.
Les persones interessades en participar, han de contactar al telèfon 972 32 70 33 (persona de contacte Íngrid o Loli) o bé al correu: sae@guixols.cat.
Atès que les places són limitades, cal confirmar l’assistència abans del 27 de maig.

El més llegit

I després