L’Ajuntament de Sant Feliu ha obert el període d’inscripcions dels casals d’estiu i esportiu: CASAL D’ESTIU a Col·legi Gaziel, adreçat a nens i nenes nascuts entre els anys 2002 i el 2010 i Casal Esportiu al Pavelló de La Corxera per nascuts entre els anys 1999 i 2007.
La informació sobre preus, alternatives horàries, procés d’inscripció, etc. la trobareu clicant [aqui].
Quant a les novetats que hi destaquen es subratllen les següents:

ACTIVITIES IN ENGLISH
En els darrers anys cada cop hi ha un interès més gran per treballar adequadament a l’escola l’adquisició de l’anglès com a tercera llengua. Moltes avancen la seva introducció ja en l’etapa d’educació infantil com a llengua vehicular en determinades matèries o sessions específiques de speaking en grups reduïts per fomentar l’oralitat. TOT OCI, empresa que gestiona els Casals d’estiu de Sant Feliu de Guíxols, es proposa complementar aquestes iniciatives també durant l’estiu en les activitats de lleure adreçades a la franja  de 3 a 12 anys, incorporant activitats que permetin l’ús de l’anglès des d’un vesant lúdic i pràctic.
S’ofereix un espai a la programació d’activitats i que els participants posin en pràctica i reforcin el que ja puguin haver après. La presència de l’anglès als Casals d’Estiu es concreta en un mínim d’1 cançó setmanal per introduir entre les activitats durant la setmana, i de forma alterna 1 sessió de racons/jocs cada dues setmanes, i 1 conte dins una sessió de l’hore del conte també cada dues setmanes.

BAGULS TEMÀTICS
Els nens/es gaudiran al casal dels baguls temàtics: lots de materials diversos, presentats en baguls itinerants i que tindran una presència quinzenal al casal. Els baguls d’aquest estiu seran de Jocs Gegants, disfresses i jocs de taula.

BLOG FAMILIAR
Aquest estiu s’amplien els canals de comunicació amb les famílies amb un blog on la direcció del Casal d’estiu publicarà un mínim de dues entrades a la setmana (programacions, notes informatives, notícies publicades, imatges o petits vídeos) relacionades amb les activitats i vivències del casal: fotografies i textos.
Les famílies accedireu al blog des de la web de TOT OCI (www.totoci.net)
Per més informació sobre les activitats i funcionament dels Casals d’estiu i les activitats que s’hi portarán a terme, contacteu amb l’empresa Tot Oci, adjudicatària de la gestió dels Casals d’Estiu de Sant Feliu de Guíxols 2014 per telèfon al 619708444 o correu electrònic a josepmaria@totoci.net