I després

BRUIXES, BANDOLERS I TRABUCAIRES A SCDA

Compartiu aquesta història

La història de Santa Cristina d’Aro ens recorda que un grup d’homes de la població va representar al 17 de maig de 1.885 a la plaça Teulera, l’actual plaça Mn. Baldiri Reixac, el ball d’en Serrallonga. Tot un espectacle que, igual que a d’altres municipis de la comarca, va aglutinar a centenars de persones a mitjans i finals del segle XIX. Alguns cristinencs varen descriure l’acte amb tots els detalls i gràcies als seus descendents diverses famílies de la població en guarden, a dia d’avui, un testimoni escrit.
Aprofitant la màgia que suposa tot el tema de bandolers, l’associació cultural Amics de La Casa Màgica participarà a la II Fira d’entitats que l’Ajuntament de Santa Cristina organitza a l’esplanada de l’Espai Ridaura. En un dels estants de la Fira l’Associació Municipis Boscos de Bruixes i Bandolers organitzarà diferents activitats i tallers sota el títol La màgia de les bruixes i els bandolers.
La tarda del dissabte 17 de maig a l’estant dels Amics de La Casa Màgica s’oferiran les següents activitats:
A 2/4 de 5 de la tarda, taller d’herbes remeieres.
A 2/4 de 6 de la tarda, taller de pólvora.
A 2/4 de 7 de la tarda, sessió de conta contes.
Entre les 7 i 2/4 de 8 de la tarda, per l’entorn de la Fira, cercavila de bandolers i trabucaires.
La Fira es complementarà amb la inauguració de l’exposició CRAC 2014, concurs de còmic i posteriorment el lliurament de premis.

El més llegit

I després