I després

Xerrades de seguretat i de primers auxilis a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquesta propera setmana, l’Associació Guíxols Comerç i Turisme i l’Ajuntament han organitzat dues xerrades especialment dissenyades per a professionals, però alhora oberta a tothom, per tal de repassar consells de seguretat i nocions bàsiques de primers auxilis. La primera de les xerrades es preveu pel dijous dia 27 per parlar sobre consells de seguretat amb la col·laboració de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

A la xerrada es parlarà de consells de seguretat dins de la botiga, com per exemple col·locar els productes, com situar el mobiliari, els horaris, con fer el tancament diari o com procedir en cas de patir algun robatori o furt. La segona xerrada programada serà l’endemà divendres, dia 28, per tal d’exposar el funcionament dels desfibril·ladors que hi ha repartits arreu del municipi, coneguts com a DEA, així com també sobre primers auxilis. Ho explica L’Inspector la Policia Local de Sant Feliu, Marc Peña.

 

Les dues trobades estan previstes a la sala de plens de l’Ajuntament de 3 de la tarda i fins les 5, per facilitar l’assistència de botiguers i comerciants. Tot i això, com explica el cap de la policia, són trobades obertes a tothom.

 

Les dues xerrades són del tot gratuïtes, però es demana inscripció prèvia a través de correu electrònic o trucada telefònica. A la imatge d’aquí sota hi trobareu el sistema d’inscripcions.

 

El més llegit

I després