I després

El Club Bàsquet Sant Feliu celebra els 50 anys amb 250 jugadors i apostant per la formació

Compartiu aquesta història

Aquest 20 d’abril de 2023 s’han commemorat els 50 anys de la creació, a nivell institucional, del Club Bàsquet Sant Feliu. Des de l’arribada de la nova junta directiva, fa vora 3 anys, el club ha passat dels 80 als 250 jugadors i dels 5 als 19 equips, entre ells 4 de femenins. Pel que fa al 50 aniversari, des de l’entitat es recorda que ja es té constància que des de molts anys abans ja es jugaven alguns partits de bàsquet que varen ser la llavor del club. Així ens ho explica el president del l’entitat, Jordi Pujol.

 

A part de les diverses activitats que el club ja ha fet en els darrers mesos, n’hi ha previstes d’altres, que s’allargaran durant aquest any. La primera d’elles és un sopar que tindrà lloc a principis del proper mes de maig.

 

Altres activitats previstes inclouen, de cara al mes de juliol, ser la seu del 3×3 de bàsquet que organitza la Federació Catalana de Bàsquet i de la qual Sant Feliu en serà una de les 6 seus a Catalunya. Pel que fa al funcionament del club, Pujol destaca la intenció de seguir treballant per tenir una base robusta centrant-se en la formació de nous jugadors.

 

En la celebració dels seus 50 anys, el club té la previsió d’organitzar un 3×3 de caràcter internacional, amb les seleccions catalana, andorrana i la francesa.

El més llegit

I després