I després

Els llibreters es mostren optimistes per les vendes en un Sant Jordi en cap de setmana

Compartiu aquesta història

Els llibreters de Sant Feliu mostren el seu optimisme per un Sant Jordi que caurà en cap de setmana aquest proper diumenge 23 d’abril. La Rambla i la Placeta Sant Joan tornaran a ser de nou l’epicentre d’aquesta festivitat, on les parades de llibreries, floristeries i entitats diverses, ompliran aquests espais de llibres, roses i propostes relacionades amb aquesta festivitat.

Dos dels llibreters del municipi, Miquel Paradeda de Llibreria La Guineu i Marce del Río de Llibreria Nobel, veuen amb molt bons ulls un Sant Jordi en cap de setmana, després d’uns darrers anys que han estat molt difícils pel gremi degut a la pandèmia.

 

En Miquel i la Marce ja tenen clar quins poden ser els llibres que destacaran en vendes aquest Sant Jordi, entre ells el darrer del periodista Xavier Bosc, que ja ha estat un best seller en els darrers anys, com també els d’autors locals com ara Pilar Francès.

 

Les parades de roses i llibres de la Rambla i la Placeta Sant Joan estaran obertes de 10 del matí a 8 del vespre, ininterrompudament. Durant tota la jornada, els autors ganxons estaran signant els seus llibres en aquests espais. Des de Ràdio Sant Feliu emetrem, durant el matí, un programa especial de Sant Jordi, combinant entrevistes en directe amb els protagonistes, amb la millor música, en una edició especial del magazín ‘A Punt’ a càrrec de Laura Aranda, Marc Ferri i Paul Marca.

El més llegit

I després