I després

XERRADA SOBRE NUTRICIÓ I SALUT

Compartiu aquesta història

El proper dijous 18 de juny, a les 19h., tindrà lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit la següent xerrada sobre nutrició i salut: Com influeix l’alimentació en les nostres vides? Aprendre enfocar la nutrició per obtenir un bona punt de referència.
Actualment rebem molta informació de molts aliments i moltes teories de com alimentar-nos per tal de tenir salut. Però quina hem de fer cas? El entendre quin es l’enfocament per construir una base per obtenir una bona salut, és entendre com funcionen tots els aliments i com funciona el nostre cos per tal de tenir un punt de referència per començar a construir i obtenir l’objectiu que ens proposem.
Saber nodrir-nos, desintoxicar-nos (tenir els filtres nets del cos, fetge, ronyons, pulmons i pell) i oxigenar-nos obtindrem una qualitat de sang que farà que el cos pugui treballar de manera adequada.
El punt d’enfocament és essencial per tal d’englobar tots els conceptes i entendre’ls per tal de començar a poder escollir el que és millor per nosaltres per treure més rendiment el nostre cos.
Amb aquesta xerrada s’obtindrà les pautes per saber on es troba un i cap on ha d’anar per tal d’aconseguir una energia estable i un benestar buscat.
La xerrada la impartirà Albert Sanchez Hostench, químic especialitzat en dietètica i nutrició humana des de la base oriental com occidental. Director del projecte Vitamsana, on l’objectiu és reeducar la gent amb els hàbits correctes de menjar per arribar a un equilibri complet tant físic com emocional. Imparteix xerrades, tallers, cursos de cuina, consultes personalitzades, col·labora amb diferents professionals (psicòlegs, terapeutes de creixement personal, acupuntors, fisioterapeutes …) per obtenir una comprensió completa de la nutrició i l’ésser humà i fer arribar a la gent a un estat d’equilibri desitjat.
Més informació: www.vitamsana.com

El més llegit

I després