I després

Xavier Lacalle presenta la seva primera novel·la ‘La ciudad oculta’

El llibre comença la seva història dins el vapor JJ Sister impulsat per l'empresari ganxó Jaume Marill

Compartiu aquesta història

Xavier Lacalle ha presentat recentment la seva primera novel·la titulada ‘La ciudad oculta’ dins el gènere de la novel·la negra. L’autor, advocat de professió, passa molts mesos de l’any a Sant Feliu.

L’argument de llibre dona inici a la nostra ciutat, en un trajecte del vapor JJ Sister que l’any 1928 feia el recorregut entre Sant Feliu i Barcelona. Aquest creuer estava organitzat per l’empresari de Sant Feliu, Jaume Marill.

L’obra situa la seva història a Barcelona, tot i que l’autor, a l’estar tan vinculat a Sant Feliu, volia enllaçar la trama entre les dues ciutats. Ho va fer a través dels ‘Viatges blaus’ que organitzava Marill durant l’època.

La novel·la recrea l’ambient més fosc de la ciutat comtal amb personatges i diversos locals, com també substàncies desconegudes pel protagonista, el periodista Santiago Soler, i per la gran majoria de barcelonins de l’època.

Lacalle, abans d’escriure la novel·la va fer uns cursos formatius durant quatre anys a l’Ateneu Barceloní. L’autor ha escrit l’obra amb la idea de fer una novel·la addictiva, que faci que el lector no la pugui deixar de llegir i que no tingui un final decebedor.

El llibre es pot encarregar a qualsevol llibreria, a més d’adquirir-se a través de les habituals plataformes digitals.

El més llegit

I després