I després

Cantada de cançó de taverna amb Sé i la Colla Jacomet aquest dissabte a Sant Pol

El certamen acabarà el dissabte 19 d'agost a les 10 de la nit amb la Gran Cantada al Passeig de Rius i Calvet

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 12 d’agost segueix endavant el certamen de Cançó de Taverna que se celebra cada estiu a Sant Feliu. Aquest cop, l’actuació tindrà lloc al Passeig de Sant Pol i comptarà amb l’actuació de Josep Andújar’, que aquesta any estarà acompanyat de la Colla Jacomet.

L’actuació començarà a partir de les 10 de la nit. Josep Andújar recorda que en un inici, l’actuació tenia lloc a la platja però es va decidir traslladar-la a la vorera i convertir el vial en l’espai pel públic assistent.

La darrera proposta del certamen de cançó de taverna serà la ‘Gran Cantada‘ que tindrà lloc al Passeig de Rius i Calvet el dissabte 19 d’agost a les 10 de la nit amb les actuacions de , la Colla Jacomet i Llops de Mar.

La mostra de Cançó de Taverna va néixer al Teatre Auditori Narcís Masferrer l’any 1994 amb la intenció de recuperar una forma de socialització, comunicació i divertiment que era habitual a les tavernes, que es convertien en punts de trobada, especialment de la gent dels oficis, i on s’hi entonaven cants de tots els gèneres.

Durant l’evolució del certamen, les següents edicions es varen traslladar a l’exterior, a espais emblemàtics de la nostra ciutat com ara el far del port, l’ermita de Sant Elm, el Monestir o La Rambla.

El més llegit

I després