Xarxa Solidaria SFG, parada solidària per Sant Jordi

Un any més Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols  fa una parada de llibres de segona mà per Sant Jordi.  Els diners recaptats aniran destinats a subvencionar projectes de cooperació per al desenvolupament en els països en els quals Xarxa hi coopera: Filipines, Equador, Moçambic i El Salvador.

Enguany  es farà una venta de motxilles didàctiques per als més petits. Aquestes motxilles , les quals són adequades per  despertar el gust per la lectura als més menuts, són fetes a una cooperativa de Filipines  que es va iniciar, ara ja fa uns anys,  per leprosos i familiars de leprosos per tal de  fer front a aquesta malaltia.

Actualment  aquesta cooperativa dóna feina a més de noranta persones, majoritàriament dones. És un projecte en el qual Xarxa hi col·labora, ja que és autosuficient, productiu i genera productes de qualitat.

Els beneficis aniran destinats  a dos equips ganxons que participen a la Trailwalker de Intermon Oxfam: Tramuntana i Guíxols Solidari.

Compreu una motxilla i col·laboreu amb la Trailwalker i amb aquesta cooperativa de leprosos de Filipines.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació