I després

Els Mossos escorcollen per sorpresa dos locutoris a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Segons informa el Diari de Girona, els Mossos d’Esquadra van escorcollar divendres a la tarda dos locutoris del barri de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols.

L’operació, desenvolupada arran de les queixes reiterades sobre possible venda de droga a aquests establiments, es va saldar amb un detingut, que duia a sobre 90 grams d’haixix, i 13 persones identificades, a dues de les quals se’ls va aixecar un acta administrativa per, respectivament, dur drogues a sobre, en aquest cas marihuana, i tenir, en el cas d’un dels locutoris, material de dubtosa procedència susceptible de ser objecte de receptació (és a dir, venda de material robat): una moto-serra i un trepant.

L’operació va començar a cap a les sis de la tarda en un establiment del carrer Almeria i posteriorment se’n va escorcollar un segon, situat en un vial proper.

Hi van participar agents d’investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols i de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO). Una de les coses que més va cridar l’atenció als curiosos era que els agents duien una balança; previsiblement per pesar la droga comissada.

El més llegit

I després