I després

Xarxa Solidària de SFG obre el període d’inscripcions per a les campanyes d’estiu

Compartiu aquesta història

Ja s’ha obert el període d’inscripció per participar, aquest estiu, en els projectes de cooperació 2012 de Xarxa Solidària que està present a El Salvador, Equador, Filipines i Moçambic,

Podeu consultar els requisits per col•laborar a: www.xarxasolidaria.com. Com a novetat cal esmentar que l’edat mínima és de 20 anys.

Per formar part d’un grup cal omplir la fitxa i fer-la arribar a info@xarxasolidaria.com abans del 20 de febrer. Posteriorment se us notificarà si la sol•licitud ha estat acceptada.

La Xarxa Solidària treballa durant tot l’any per aconseguir el finançament necessari per dur a terme els projectes proposats pels països amb els que treballem i per difondre la realitat d’aquests amb l’objectiu de sensibilitzar la població.
A més del treball d’equip dut a terme durant les reunions mensuals es realitzen tota una sèrie d’activitats diverses durant l’any.

Aquestes activitats són la venda de Comerç Just, la participació a la Fira del Dibuix a Platja d’Aro i la parada de llibres de segona mà per Sant Jordi a Sant Feliu de Guíxols, presentació de l’agenda escolar solidària, la participació a la fira d’entitats de Platja d’Aro i exposicions fotogràfiques.

Xarxa Solidària aprofita l’avinentesa per donar les gràcies a les persones i institucions que, voluntàriament, fan possible que aquests actes es duguin a terme, ja que consideren que sense elles no seria possible.

El més llegit

I després