Xarxa Solidària de SFG obre el període d’inscripcions per a les campanyes d’estiu

Ja s’ha obert el període d’inscripció per participar, aquest estiu, en els projectes de cooperació 2012 de Xarxa Solidària que està present a El Salvador, Equador, Filipines i Moçambic,

Podeu consultar els requisits per col•laborar a: www.xarxasolidaria.com. Com a novetat cal esmentar que l’edat mínima és de 20 anys.

Per formar part d’un grup cal omplir la fitxa i fer-la arribar a info@xarxasolidaria.com abans del 20 de febrer. Posteriorment se us notificarà si la sol•licitud ha estat acceptada.

La Xarxa Solidària treballa durant tot l’any per aconseguir el finançament necessari per dur a terme els projectes proposats pels països amb els que treballem i per difondre la realitat d’aquests amb l’objectiu de sensibilitzar la població.
A més del treball d’equip dut a terme durant les reunions mensuals es realitzen tota una sèrie d’activitats diverses durant l’any.

Aquestes activitats són la venda de Comerç Just, la participació a la Fira del Dibuix a Platja d’Aro i la parada de llibres de segona mà per Sant Jordi a Sant Feliu de Guíxols, presentació de l’agenda escolar solidària, la participació a la fira d’entitats de Platja d’Aro i exposicions fotogràfiques.

Xarxa Solidària aprofita l’avinentesa per donar les gràcies a les persones i institucions que, voluntàriament, fan possible que aquests actes es duguin a terme, ja que consideren que sense elles no seria possible.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació