I després

Dues persones del carrer Zorrilla intoxicades per monòxid de la caldera a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Segons que ha informat l’Agència Catalana de Notícies, dues persones han resultat intoxicades greus per inhalació de monòxid de carboni aquest diumenge a la tarda pel presumpte mal funcionament de la seva caldera a Sant Feliu de Guíxols.

Familiars dels afectats han trucat als serveis d’emergència, que s’han adreçat al seu domicili. Es tracta d’un home i una dona que asseguraven trobar-se malament, tot i que havien aconseguit obrir les finestres de casa perquè es ventilés.

Els Bombers, que s’hi han desplaçat amb tres dotacions, han accedit al domicili de la parella, al carrer Zorrilla, 10, i han trobat els dos afectats mig inconscients. Després d’una primera atenció, la parella ha estat evacuada pel SEM en estat greu a l’Hospital de Palamós.

Paral·lelament, els Bombers de la Generalitat han alertat els serveis tècnics de Gas Natural, que hi han enviat operaris per tal d’inspeccionar la caldera del domicili. Un cop feta una primera valoració, l’escalfador ha estat precintat per un presumpte mal funcionament, segons informa la companyia.

 

El més llegit

I després