I després

Platja d’Aro destina 40.000 euros a projectes de cooperació de vuit ONG

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aprovat les subvencions a projectes de solidaritat i cooperació de l’exercici 2011 amb una aportació de 40.000 euros per a vuit ONG en accions que es desenvoluparan a Colòmbia, Etiòpia, Guatemala, Nicaragua, Benin, Mali i l’Índia. S’ha concedit 4.000 euros a DAGUA; 5.500 euros a Sol Solidar; 5.000 euros a GERD; 5.000 euros a la Fundació ABSIDE; 5.500 euros a VOLS-Voluntariat Solidari; 4.000 euros a ADDIM-Associació per la defensa i els drets dels infants de Mali; 6.000 euros a la Fundació Vicente Ferrer; i 5.000 euros a COMG Ajuda. I renova la condició de soci de l’Ajuntament del Fons Català de Cooperació i la quota anual de 1.100 euros, així com una partida de 7.000 per a una campanya al corn d’Àfrica.
L’aportació a DAGUA és per un projecte de menjador social per a la nutrició i seguretat alimentària de nens orfes de la ciutat de Buenaventura, Colòmbia. Sol Solidari rep subvenció per a la introducció de cuines solars al Massís d’Abune Yosef, Etiòpia. GERD treballa per crear d’un taller de teixit per a la integració laboral de les persones discapacitades del municipi d’Aguacaten, Guatemala.
ABSIDE rep 5.000 euros per a un projecte de conservatori de música a un districte de Managua, Nicaragua. VOLS amplia la formació d’educació secundària de l’escola Laura Vicunya de Zogbo, Benin. Els 4.000 euros a ADDIM a la capacitació de llevadores de Koutoba, Mali.
La Fundació Vicente Ferrer millorarà la gestió de recursos hídrics i la reconstrucció d’un canal d’aigua a Anantapur, Índia. Els 5.000 euros per a COMG Ajuda, del Col·legi Oficial de Metges de Girona, se centraran en el projecte de lluita contra la mutilació genital femenina a Yanfolila, Mali.

El més llegit

I després