I després

Voluntaris per la llengua a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El Pla de Barris de Sant Feliu de Guíxols continua treballant amb el programa “Voluntariat per la llengua”. L’objectiu és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat.
Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.
El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes.
Poden ser voluntaris, totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment. No es demana cap titulació, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en català amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians.
Poden ser aprenents, totes les persones majors d’edat que ja tenen un mínim coneixement del català, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen agafar fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.
La pròxima reunió tindrà lloc el proper dilluns 18 de març a les 15’30h a Casa Albertí, c/ Penitència, 10 – T.972.32.70.19 .

El més llegit

I després