I després

Visita guiada i musicada amb ‘Pedro Burruezo & Mediavàlia Camerata’

El proper diumenge 17 d’abril a les 6 de la tarda al Museu d'Història – Monestir, visita guiada i musicada amb ‘Pedro Burruezo & Mediavàlia Camerata’.

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 17 d’abril a les 6 de la tarda al Museu d’Història – Monestir, visita guiada i musicada amb ‘Pedro Burruezo & Mediavàlia Camerata’.

Burruezo & Medievàlia Camerata us acompanyen en un recorregut pel Monestir de Sant Feliu de Guíxols desvetllant-ne llegendes i secrets, posant la banda sonora en directe als diversos espais emblemàtics del conjunt monumental. Música de cristiandat, cançons sefardites, aires trobadorescos, peces andalusines… A cada racó un tipus de música diferent mentre descobriu, de la mà de la guia, com era la vida del Sant Feliu medieval. La Medievàlia Camerata, en format de trio, presentarà també algunes de les peces del seu darrer disc, al-Majnún/El boig, amb la seva màgia entre Orient i Occident. Una vetllada per descobrir tot allò que no sabíeu sobre Sant Feliu de Guíxols, la seva història, les músiques medievals, i molt més.

Trio Medievàlia Camerata:
Pedro Burruezo, veu, mondol, percussions.
Jordi Ortega, violoncel, cors.
Berna Jones, violí.
Preu: 6,00 € entrada general – 4,00 € Socis d’Amics del Museu d’Història de SFG.
Punt de trobada: Vestíbul del Monestir – Museu d’Història.
Informació i inscripcions:
Inscripció oberta a partir de l’1 d’abril.
Museu d’Història – Seu de l’Antic Hospital 972.821.575.
Aforament limitat a 20 persones.
Inscripció prèvia obligatòria.

El més llegit

I després