I després

Visita del delegat del Govern a la Cambra de SFG

Compartiu aquesta història

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, va visitar la setmana passada la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, on es va reunir amb el president, Joan Puig, per conèixer els projectes de la institució. En la trobada, a la qual hi va assistir el regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Juan José Garcia Cañadas, es va destacar la necessitat de seguir treballant en tres àmbits: en primer lloc, l’emprenedoria.

En aquest sentit, la Cambra ha atès en el darrer any més de 200 emprenedors a través de diversos programes de formació i assessorament, i el Govern de la Generalitat ha presentat recentment el programa Catalunya Emprèn per propiciar la recuperació del teixit empresarial. En segon lloc, la formació professional: el Govern ha presentat aquesta setmana el model dual de FP on els joves combinen els estudis a l’aula i a l’empresa. I, en tercer lloc, en allò que es refereix a les comunicacions, en la millora dels accessos a les zones industrials.

En aquest sentit el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va demanar la col·laboració i suport de la Generalitat per crear una escola nàutica a la zona, desencallar el polígon industrial previst a Llagostera per poder captar noves empreses i acollir algunes de les que han de créixer a Sant Feliu de Guíxols i que no ho poden fer per falta d’espai i per resoldre el coll d’ampolla que es produeix a Llambilles i Cassà de la Selva

El delegat del Govern va valorar l’esforç de la Cambra de Comerç de Sant Feliu en oferir suport al sector empresarial i va destacar els projectes de futur de la institució en les circumstàncies actuals.

El més llegit

I després