I després

Dissabte al Teatre-Auditori, conferència Família i Criança

Compartiu aquesta història

Dissabte, 12 de maig, a les 11 del matí, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà una conferència que, amb l’enunciat “Família i Criança”, oferirà el Dr. Carles González, pediatre i escriptor, al preu de 3 euros (un dels quals es dóna a UNICEF).

L’acte està organitzat per A.S.F.A. (Associació de Famílies dels Espais Familiars de Sant Feliu de Guíxols) i el grup Mames Braves, essent l’obertura de la Festa de Famílies que celebren, conjuntament, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro del 12 al 20 de maig amb la col·laboració dels tres ajuntaments amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, i Dipsalut, Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Es considera que és una ocasió especial ja que fa 15 Anys que es disposa d’Espais Familiars a Sant Feliu i, enguany, també es celebra el 25e Aniversari de l’Escola Bressol Municipal Oreneta.

Segons mames Braves, el Dr.Carlos González és fundador d’A.C.P.A.M. i, des de fa més de 30 anys, que aprofundeix en el coneixement pràctic i teòric de l’alletament natural, aspecte tan deixat de banda al nostre país i a la majoria de països occidentals. La valentia, intel·ligència i generositat d’aquest metge especialista en lactància materna, juntament amb la seva especial gràcia per comunicar tant oralment com a través dels seus llibres (Un Regal per Tota la Vida, Omple’m de Petons, El meu nen no menja,…etc) han fet que el nivell de coneixements sobre alletament (i qüestions relacionades) de les famílies i dels professionals del nostre país augmentés de forma més que considerable. Li estem molt agraïts i és un plaer poder comptar amb ell.

http://mamesbraves.blogspot.com

 

El més llegit

I després