L’AT Benet Escriba celebra 25 anys enfilada a l’escenari

Després força temps treballant-hi, l’Agrupació Teatral Benet Escriba es disposa a celebrar els seus 25 anys ininterromputs de teatre amateur i ens han avançat el programa de representacions que han programat amb aquest motiu convidant a participar a tots els ciutadans a la seva particular aventura.

Expliquen que seran dues setmanes seguides de teatre, al Teatre Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols, que ens permetran posar en escena a molts dels elements que un moment o altre han estat en actiu dins l’agrupació, amb el següent plantejament:

UN ANY DE SOMNIS I T’HE ENXAMPAT, CAPUTXETA

Divendres 25 de maig, a les 21 hores (9 del vespre)
Dissabte 26 de maig, a les 18 hores (6 de la tarda)
Diumenge 27 de maig, a les 12 del migdia (una matinal)

 

ATBE 25 ANYS, audiovisual de la feina feta i L’ARRIBADA DEL MINISTRE, sarsuela en un acte original de J. Manubens i Vidal i amb música, en directe, del nostre insigne JOSEP Mª VILÀ I GANDOL

Divendres 1 de juny, a les 22,30 hores (10,30 de la nit)
Dissabte 2 de juny, a les 22,30 hores (10,30 de la nit)
Diumenge 3 de juny, a les 19 hores (7 de la tarda)

Les entrades, numerades, es poden recollir, amb antelació,  a la Oficina de Turisme de Sant Feliu des de el dia 10 de maig i a la taquilla del teatre una hora abans de cada representació.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació