I després

VISITA DE FINALITZACIÓ D’OBRES DEL MOLL DEL FORTÍ

Compartiu aquesta història

El nou secretari d’Infraestructures i Mobilitat i President de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, acompanyat de l’alcalde de Sant Feliu Carles Motas, i el director general de Transports i Mobilitat Pere Padrosa, juntament a d’altres autoritats, han visitat aquest dilluns el resultat de les obres de la ubanització del Moll del Fortí del port de Sant Feliu de Guíxols.
Gavín ha destacat la feina a l’hora de fer més accessible tota la part de l’activitat portuària, a més de modernitzar-la, recordant la inversió de 400.000 euros en aquest esforç per integrar la zona del port amb la ciutat.

El nou secretari ha remarcat la importància de posar en valor elements històrics de la zona i alhora fer una actuació sostenible intregada en el paisatge, renovant serveis com ara la il.luminació.
També s’han col.locat paviments de diferents tipologies per distingir les zones del passeig dels vials del transit rodat, s’han incorporat zones enjardinades i s’ha dotat la zona de mobiliari urbà.
En quant a serveis s’han renovat les canalitzacions per instal.lar noves línies de subministraments d’aigua, electricitat, enllumenat i una xarxa d’hidrants.
Paral.lelament s’ha treballat amb la mobilitat en els accessos i la connexió entre el port, el Turó dels Guíxols i el Museu del Salvament Marítim.

L’alcalde Carles Motas destaca la col.laboració dels darrers temps amb Ports de la Generalitat i també dels projectes de futur, com ara la integració del passeig Marítim amb el port, que requereix ordenar el pla especial del port per ubicar espais que ara están dispersos.

El més llegit

I després