I després

Vilartagues i Aro empaten

Compartiu aquesta història

Diumenge al camp municipal de Vilartagues, es va viure un trepidant e intensiu partit entre el C.F Vilartagues “A” i l’Aro C.F “A”, el derbi per excel·lència de la Vall d’Aro.
Des del primer minut, ja es pronosticava un partit marcat per la duresa d’ambdós equips. La rivalitat entre els jugadors i entrenadors de tots dos conjunts es va deixar veure quan just s’havia arribat a l’equador de la primera part, quan un gol anul·lat als visitants, per clar fora de joc, va provocar les protestes de la banqueta de l’Aro, la qual cosa va portar a l’intercanvi de paraules entre totes dues banquetes. A falta de 1’ per arribar al descans els de Cabrera van aconseguir batre a Mundó, gràcies a la bona incorporació del lateral esquerra, Aaron Cabrera, que va arribar fins a línia de fons i va passar a Barceló, que només havia d’empènyer l’esfèric al fons de la xarxa. D’aquesta manera els 22 jugadors es van marxar als vestidors. La segona meitat va començar amb la mateixa duresa que la primera, amb una única diferencia, l’expulsió de Xavi Giró per doble targeta groga, a causa d’un intercanvi de paraules amb la banqueta dels de Castell-Platja d’Aro. Pocs minuts abans d’arribar als 60’ de partit, Emilio Romàn, va fer el 0-2, des dels onze metres.
Amb aquest resultat semblava que l’Aro s’emportaria el derbi, no només per l’avantatge en el resultat, sinó que també ajudava la falta de punteria dels jugadors guixolencs, que fins i tot no van aconseguir retallar distàncies des del punt de penalt, quan J. Guerrero va enviar fora l’esfèric. Amb el 0-2 es va arribar al minut 75, els darrers quinze minuts, es quan l’àrbitre va començar a agafar protagonisme. Cinc minuts abans l’Aro es va quedar amb 10 jugadors a causa de l’expulsió de Joan Rotllan per doble groga. LA superioritat numèrica no semblava suficient per què els de Sant Feliu aconseguissin retallar distàncies, fins que va arribar el punt d’inflexió que va marcar els darrers minuts de partit. El porter Y. El Fechtali, va ser expulsat, per unes suposades mans fora de l’àrea. A causa de l’expulsió del porter de l’Aro, un jugador de camp, A. Cabrera es va haver de posar els guants, ja que l’entrenador José Cabrera ja havia fet els cinc canvis. L’equip visitant encarava els darrers 10’ del temps reglamentari amb 9 jugadors i un jugador de camp com a porter. Com no podia ser d’un altre manera els de Giró van avançar línies i van tancar a l’equip visitant que només deixava un jugador per sortir al contraatac. La cosa encara es va posar més difícil, quan Marc Cabrera va ser explusat i va deixar al seu equip amb 8, el dorsal 25 de l’Aro abans d’agafar el camí als vestidors va tindre temps d’intercanviar paraules i algunes empentes amb el mig centre del Vilartagues, T.Guzman que també va veure la targeta vermella. Cinc minuts per el final del partit, 0-2 al marcador, els de casa amb 10 jugadors i els visitants amb 8. No semblava temps suficient per què es produís l’empat, però el futbol es futbol, i a en el 89’ Pau Puig, va aconseguir acurçar distàncies. Des de llavors els de Sant Feliu es van bolcar a l’atac i ja en el temps afegit, D. Guerrero, de falta directa va fer l’empat.