I després

Ganivetada d’Enric.M.M. al propietari d’un bar

Compartiu aquesta història

Dilluns al vespre el mateix individu que la setmana passada va punxar les rodes a 52 vehicles de Sant Feliu, Enric M.M. va clavar una ganivetada al propietari del bar Bon Dia del carrer Santa Teresa de Sant Feliu que, a causa de les ferides fou traslladat d’urgència a la Unitat de Cures Intensives de la Vall d’Hebron de Barcelona on, segons els Mossos d’Esquadra, es troba fora de perill.

Els fets van passar ahir, dilluns a 2/4 de 10 de vespre quan l’agressor, que havia estat en el bar, havia marxat i una clienta va trobar a faltar la seva bossa amb les pertinences. El propietari del bar va intuir que atès el comportament delictiu d’E.M.M. de la setmana passada podia haver estar l’autor del furt per la qual cosa es va desplaçar amb el seu vehicle en direcció al seu domicili del carrer de Sant Isidre, on el va localitzar a peu de carrer.

Sala, que estava en línia telefònica a través del telèfon mòbil amb el bar, va comunicar que ja l’havia trobat i es podia escoltar la conversa en la qual li va demanar la bossa que li va retornar al moment mentre li recriminava la seva acció.

No va haver-hi cap agressió però davant dels retrets del propietari, el delinqüent, de sobte, va respondre amb una ganivetada a la panxa, sota les costelles a la part esquerra del cos al temps que fugia.

El propietari del bar va tornar al local on, davant de la pèrdua de sang, es va indisposar i fou traslladat al CAP, que es troba prop de l’establiment. Immediatament, l’equip de guàrdia el va derivar a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on no aconseguiren aturar l’hemorràgia i es va decidir, a quarts de quatre de la matinada, el seu trasllat urgent a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on es va poder obturar la ferida.

Prèviament, i davant l’avís que es fa efectuar després dels fets als Mossos d’Esquadra, una dotació va iniciar la seva recerca i fou localitzat a 2/4 d’11 de la nit al passeig de Sant Feliu

Quan els mossos el van voler identificar, també va intentar agredir els agents amb una navalla. Per tot això, els policies el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de lesions al propietari del bar, pel robatori de la bossa de mà i per atemptat als agents de l’autoritat.

Com apuntàvem anteriorment, Enric M.M. ja fou detingut per punxar 65 pneumàtics a 52 vehicles i, per aquesta nova acció, ha tornat a passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Sant Feliu, Francisco Cárdenas, declarava a la nostra emissora que el matí d’aquest dimecres, membres de la Junta de Seguretat i de Serveis Socials estaven treballant per trobar una sortida que garanteixi l’atenció a aquesta persona en cas de necessitat i la seguretat de la resta de ciutadans.

DARRERA HORA: Segons informació de la família en Pere Sala restarà 24 hores més a la UCI de la Vall d’Hebron, decisió presa aquesta tarda per l’equip mèdic que l’atén atès que, si bé l’hemorràgia està controlada i no té afectat cap òrgan vital, si que té una ferida important quant a amplada i fondària.

El més llegit

I després