I després

VII PASSAREL·LA COSTA BRAVA A L’ESPAI PORT DE SFG

Compartiu aquesta història

L’associació Guíxols Comerç i Turisme celebra el proper diumenge, 8 de juliol, la setena edició de la Passarel·la de Moda Costa Brava a l’espai Port del Festival de la Porta Ferrada.

Es repeteix, doncs, la localització dels dos darrers anys amb un gran esforç logístic i organitzatiu per celebrar-ho coincidint amb el cap de setmana d’inauguració del 56è Festival Porta Ferrada.

Amb la col·laboració de The Project i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, tots els equips tècnics faran possible una desfilada lluïda amb espectacles, copa de cava, sortejos i un petit market.

Amb un aforament previst de 1200 persones s’espera que sigui un dels actes més destacats de l’estiu del comerç de la ciutat, per a l’accés del qual, les portes s’obriran a les 8 del vespre, una hora abans de l’espectacle que començarà puntualment a les 9. Les entrades es poden adquirir al preu de 4 euros (1 dels quals es destina a benefici de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona) als establiments col·laboradors i al despatx de l’associació situat al Mercat Cobert de Sant Feliu.

Per la gran passarel·la connectada a l’escenari desfilarn establiments com Encarnación Ortega, Inquietud’s, Guitare, Clover, Sara Style, Marta Aviñó, Perruqueria Ydalia, Bambú i Calçats Conde i hi actuaran components de Mistreet Dance Studio.

A més, la col·laboració entre el comerç de la ciutat i el Festival es repeteix amb descomptes que s’ofereixen a tots aquells posseïdors d’una entrada del Porta Ferrada 2018 el mateix dia d’actuació.

Establiments col·laboradors en el següent ARXIU

El més llegit

I després