VII PASSAREL·LA COSTA BRAVA A L’ESPAI PORT DE SFG

L’associació Guíxols Comerç i Turisme celebra el proper diumenge, 8 de juliol, la setena edició de la Passarel·la de Moda Costa Brava a l’espai Port del Festival de la Porta Ferrada.

Es repeteix, doncs, la localització dels dos darrers anys amb un gran esforç logístic i organitzatiu per celebrar-ho coincidint amb el cap de setmana d’inauguració  del 56è Festival Porta Ferrada.

Amb la col·laboració de The Project i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, tots els equips tècnics faran possible una desfilada lluïda amb espectacles, copa de cava, sortejos i un petit market.

Amb un aforament previst de 1200 persones s’espera que sigui un dels actes més destacats de l’estiu del comerç de la ciutat, per a l’accés del qual, les portes s’obriran a les 8 del vespre, una hora abans de l’espectacle que començarà puntualment a les 9. Les entrades es poden adquirir al preu de 4 euros (1 dels quals es destina a benefici de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona) als establiments col·laboradors i al despatx de l’associació situat al Mercat Cobert de Sant Feliu.

Per la gran passarel·la connectada a l’escenari desfilarn establiments com Encarnación Ortega, Inquietud’s, Guitare, Clover, Sara Style, Marta Aviñó, Perruqueria Ydalia, Bambú i Calçats Conde i hi actuaran components de Mistreet Dance Studio.

A més, la col·laboració entre el comerç de la ciutat i el Festival es repeteix amb descomptes que s’ofereixen a tots aquells posseïdors d’una entrada del Porta Ferrada 2018 el mateix dia d’actuació.

Establiments col·laboradors en el següent  ARXIU

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació