I després

FESTA MAJOR DE SCD’A

Compartiu aquesta història

Com cada any el municipi de Santa Cristina d’Aro s’engalana per a viure uns dies frenètics. Serà del 21 al 25 de juliol, amb activitats per a totes les edats, activitats culturals i esportives de les diferents associacions del municipi, atraccions de fira, balls i concerts de tot tipus…

La Festa Major de Santa Cristina d’Aro és una festa que manté el format que ha vingut triomfant els darrers anys, amb concerts i activitats gratuïtes a diverses places i que comptarà amb les actuacions musicals destacades de l’Orquestra Di-versiones -que actuarà la nit del divendres 21 i que espera repetir el gran èxit que ha protagonitzat els darrers anys-, el concert i ball de Festa Major que farà l’Orquestra Metropol el diumenge 23, i el concert i ball que protagonitzarà la Montecarlo el dilluns 24.

Aquest any, la Festa Major presenta alguna novetat dins la programació com és el supertobogan aquàtic de 102 metres de llargada i que s’instal·larà el dilluns 24 de 16 a 19h al c/ Llibertat, i també en forma de reedició de la cursa de la rata pinyada – una sortida nocturna de btt i senderisme que torna a organitzar l’A.E. Matxacuca després de 9 anys d’absència-; i en forma de campionats ràpids de baldufes, spinners, water bottle flip i curses de sacs.

Tanmateix, un dels actes més destacats serà el correfoc de la Festa Major, tornarà a anar a càrrec de la colla de diables Gàrgoles de foc, que omplirà de soroll, llum i olor a pólvora la nit del dissabte 22.

Destaca també una nova edició de la cursa popular, que organitza per primer cop el Club atlètic Santa Cristina d’Aro.
També hi haurà una nova edició de la Nit Jove, amb l’actuació dels grups Festucs i Tutú Keké el dissabte 22, i la trobada castellera de la Festa Major, que comptarà amb la participació de la colla local, els Minyons de Santa Cristina i les colles castelleres de Capgirats de Castellar del Vallès, Castellers de Santpedor.

No es pot passar per alt la celebració de la IV edició del corremenhirs – nou nom del correbars-, el Festival de Guitarra Girona Costa Brava, els concerts de la festa major alternativa que organitza la colla Blaus&cia., diverses activitats infantils i la tradicional cantada d’havaneres que aquest any anirà a càrrec del grup Son de l’Havana i que posarà el punt final a la Festa Major 2017.

Activitats en el següent Arxiu

El més llegit

I després