Creu Roja ha enviat la crònica de l’acte de lliurament anual de premis del seu concurs literari que diu textualment: “El passat diumenge 9 d’Abril, es va celebrar el lliurament de premis de la vuitena edició del Concurs Literari de la Gent Gran que organitza Creu Roja Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro a la sala de parquet del Centre Cívic Vilartagues. Com cada any, els participants eren usuaris del Teleassistència Domiciliaria de Creu Roja, de les residències Surís,  Sant Feliu Gent Gran i Bellamar de Platja d’Aro., a més d’altres participants de les tres poblacions en general amb més de 65 anys. Podem dir que va ser tot un èxit, ja que vàrem comptar amb un total de 37 participants.

A part de ser tot un èxit, tant per la participació com per l’assistència, ens agradaria fer constar que el més important va ser el sentiment que es va viure durant tot l’acte, un sentiment d’emoció gràcies a cada una de les intervencions i de les lectures dels escrits guanyadors.

Com ja fa un parell d’anys, es van fer dos categories; la literària i l’emotiva. Pel que fa als premis de la primera categoria, la literària, el primer premi va ser per “Los hijos que no tuvimos” de Juan Mora Fuente, el segon per “L’últim viatge” de Montserrat Moré Comas, i el tercer premi va ser per “Recordant temps passats – el fred” de Lolita Loubat Barón. De la categoria emotiva, el primer premi va ser per “Hechizo de una tierra natal” de Christine Kleber Harting, el segon va ser per “La màgia de les flors” de Montserrat Vallribera Fius, i el tercer premi d’aquesta categoria va ser per “Nines de drap” de Marta Boy Surrà. Una vegada repartits els premis, es van repartir els obsequis a tots els participants.

Insistim en donar les gràcies a cada un dels participants, ja que sense ells no hagués estat possible continuar amb aquesta vuitena edició. També, voldríem fer un esment especial als membres del comitè; Àngela Ribas i Lacasa, Joan Canadell i Mas, Ernest Padrosa i Gallart, i David Hernández i Gasch, ja que tot i no ser voluntaris de la casa, un any més, la seva col·laboració ha estat completament desinteressada.

Agrair també a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, al l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, el sr. Carles Motas i López, la Biblioteca Municipal, el Museu d’Història i La Caixa per la seva col·laboració.

Per finalitzar, agrair una vegada més la col·laboració del voluntariat per fer possible l’assistència dels participants com per l’ajuda que van oferir, tant en el transport com per les transcripcions dels escrits.

Animem als més grans a participar-hi en futures edicions”.