I després

Victòria del Guíxols davant el Llagostera en el darrer amistós de la pretemporada. Crònica de Josep Serrats

Victòria del Guíxols davant el Llagostera en el darrer amistós de la pretemporada, una crònica de Josep Serrats.

Compartiu aquesta història

A.D. GUÍXOLS, 4 – U.E. LLAGOSTERA B, 2

El Guíxols va acabar aquest dissabte els partits amistosos de preparació tancant una molt bona pretemporada, plena de bones sensacions, resultats de mèrit i sense conèixer la derrota. El partit va ser molt intens i disputat, com si ja fos un matx de competició. Hi hagueren gols anul·lats, expulsions, picabaralles, i moltes protestes a la tasca arbitral.

El partit ja va començar amb polèmica. En la jugada inicial el col·legiat, a indicació de la jutge de línia, va invalidar injustament un gol a Sandy per fora de joc inexistent. Dos minuts més tard, van ser els visitants qui van obrir el marcador en aprofitar un passi entre línies per Busquets. Poc després, Sandy va tornar a posar la igualada al marcador transformant una pena màxima, per unes mans molt clares d’un defensa foraster.

Els blaugrana arribaven amb perill a la porteria contrària, com al minut 23, que Omar va fer treballar Coronado. Només tres minuts després, les cames d’un rival van refusar un xut de Callicó. Fou l’avís del 2 a 1 que va marcar Brice, de cap, aprofitant una bona centrada d’Omar. En el minut 37 Blanco, molt revolucionat, va deixar el seu equip amb deu en veure dues grogues en només 3 minuts.

A la següent jugada, els rivals van tornar a empatar amb un bon xut de Jose Alberto. El Guíxols s’hauria pogut tornar a avançar al cap d’un minut, però es va tornar a anul·lar un altre gol a l’Ateneu per un fora de joc, novament inexistent, a Brice. Abans d’arribar a la mitja part, Sandy va marcar el 3 a 2 amb una excel·lent rematada a l’interior de l’àrea.

Els propietaris del terreny van sortir igual d’ofensius a la represa, i el porter Torra va parar rematades a Brice i Castelló. Per la seva part Gurt, li va aturar un xut a Bautista (60’). En el 73, el porter del Llagostera li va parar un bon tret a Omar. Coronado no hi va poder fer res dos minuts després, quan Omar va rebre una passada a l’espai i a l’interior de l’àrea li va cedir la pilota a Marçal per a marcar el definitiu 4 a 2.

Per aquest darrer xoc de pretemporada, Toni Sánchez va seguir sense disposar de Lanzas i Riki, que es van recuperant d’intervencions quirúrgiques; i tampoc va poder comptar amb Montero.

Amb aquest triomf de prestigi, els de la nostra ciutat han jugat un total de 7 partits de preparació, que han suposat 4 empats i 3 victòries, arran d’haver-se enfrontat dues vegades amb el Lloret i una amb el Llagostera B (Primera Catalana), el Banyoles (Tercera Divisió), el Sant Privat i el Sant Gregori (Tercera Catalana), i el Girona juvenil (Divisió d’Honor). El Guíxols ha marcat 14 gols i n’ha encaixat 8, amb aquests 9 golejadors: Callicó i Sanding, 3 gols; Brice, 2 i Montero, Michel, Omar, Umar, Castelló i Juanola, amb 1 gol.

Tot i que aquestes estadístiques són molt esperançadores, ara només s’ha de pensar amb la lliga que començarà el proper diumenge contra el Cassà, al Josep Suñer, a les 5 de la tarda.

A.D. Guíxols: Bayona, Umar, Bilal, Toumani, Diego Zayas, Pol Mitjà, Amós Gasca, Callicó, Omar, Brice i Sanding. També van jugar Gurt, Guillem, Castelló, Michel, Eloy Gámez, Juanola, Aitor i Musa.

U.E. Llagostera B: Coronado, German de Leon, Llubera, Kaddour, Blanco, Baldeh, Yousfi, Busquets, Maldonado, Ibrahima i Berge. També jugaren Torra, Sotto, Resta, López, Daniel Resta i Bautista.

Gols: 0-1(3´)Busquets. 1-1(7´)Sandig (p.). 2-1(27´)Brice. 2-2(38´)German de Leon. 3-2(45´)Sanding. 4-2(76´)Juanola.

Àrbitre: Gou Marly. T.G.: als locals Amós Gasca, Sanding, Juanola i Toumani, i als forasters Blanco, vermella als 37´, per dues grogues, i vermella directa (68´), a l´entrenador “Pini”.