I després

Centenars de persones participen al Sopar Groc de Sant Feliu de Guíxols

Més de 500 persones es van reunir el divendres a la nit per participar al Sopar Groc que va tenir lloc als Jardins Juli Garreta. Dimecres ja se n’havien venut totes les entrades per participar-hi.

Compartiu aquesta història

Més de 500 persones es van reunir el divendres a la nit per participar al Sopar Groc que va tenir lloc als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols. L’activitat estava organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural, i en ella, a part del sopar solidari, es van poder sentir parlaments de diversos familiars, a més de les actuacions de Dani i Miquel Pedrol, Jordi Pesarrodona, Josep Maria Mainat i Isona Passola. La nit va acabar amb un concert del grup Sotrac. L’Agrupació Amics de la Sardana va obrir l’acte amb una ballada envoltant les taules del sopar. També va haver-hi lloc per a una rifa solidària gentilesa d’una cinquantena de comerços locals.

Des de l’organització destaquen que “els familiars dels represaliats que van pujar a l’escenari van ser l’esposa de Joaquim Forn, Laura Masvidal; el pare de Marta Rovira, Joan Rovira; i les germanes de Lluís Puig, Dolors Bassa, Antoni Comín i Clara Ponsatí: Maria Puig, Montserrat Bassa, Betona Comin i Berta Ponsatí; així com els representants de les entitats organitzadores i també penades per l’Estat: Elisenda Romeu per part de l’ANC i Blanca de Llobet per part d’Òmnium Cultural”.

També han volgut recordar que s’han “sobrepassat totes les previsions pel que fa a participació, amb desenes de persones que han volgut comprar el tiquet a última hora i s’han quedat sense poder gaudir del sopar”. També volen donar les gràcies “per la seva generositat als participants i voluntaris” i consideren “tot un èxit” la realització del sopar, “que s’ha celebrat en un moment òptim, just per encarar la imminent sentència del judici al procés”.

El més llegit

I després