I després

Junts per Catalunya demana un pla de xoc per evitar robatoris i millorar el servei de neteja i escombraries a Sant Feliu

Junts per Catalunya fa una valoració de les divereses qüestions que va plantejar en el passat Ple Municipal celebrat el 29 d’agost a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Junts per Catalunya fa una valoració de les divereses qüestions que va plantejar en el passat Ple Municipal celebrat el 29 d’agost a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Per una banda, recorden que van sol.licitar que es resolguin “amb urgència les principals inquietuds que en les darreres setmanes ha detectat en la ciutadania: l’increment en la sensació d’inseguretat, la creixent brutícia i deixalles en molts contenidors i carrers de Sant Feliu i un servei deficient en la gestió de l’aparcament a la ciutat”.

Pel que fa a la seguretat, des de la formació encapçalada per Cristina Vicens es van demanar “explicacions de l’increment de la sensació d’inseguretat que molts veïns viuen últimament” i van sol.licitar al govern “que expliqui quin és el pla de xoc urgent així com d’un nou model estratègic de cos policial que ha d’incrementar la protecció de la ciudadania i la sensació de seguretat a la ciutat”.

Pel que fa a la neteja viària, comenten que “som coneixedors de la tasca que s’està fent des del serveis tècnics de l’ajuntament per poder disposar dels condicionants per a un nou contracte que haurà de resoldre moltes de les mancances que el servei té actualment”. També afirmen que han constatat “que l’inici d’aquest nou contracte pot demorar-se fins passat l’estiu de 2020” i que per això han requerit “que durant el temps d’impàs estableixi un pla d’organització que garanteixi de forma urgent una millora en la neteja i recollida.

Teniu accés a la nota de premsa que la formació ha enviat als mitjans de comunicació amb la valoració d’aquestes qüestions, clicant aquí. Si cliqueu aquí podeu escoltar l’àudio del Ple Municipal amb totes les qüestions plantejades i les respostes rebudes.

 

 

 

El més llegit

I després