I després

VI Festival del patinatge del CP Guixolenc al pavelló d’esports de SFG

Compartiu aquesta història

El Club Patí Guixolenc va celebrar el tradicional festival de final de temporada aquest passat diumenge al Pavelló Municipal de La Corchera. Les grades es van tornar a omplir amb familiars i afeccionats al patinatge artístic que van aguantar estoicament la forta calor que feia a la instal·lació durant les dues hores que va durar l’esdeveniment. Però la xafogor es va poder superar ja que els assistents van gaudir molt de les exhibicions de més d’un centenar de petits i grans patinadors.

El club va presentar un programa entretingut que combinava actuacions individuals amb les de grups, que van ser les més nombroses. Els set clubs convidats van ser el P d’Aro club, CP Palafrugell, CP Salt, CPA Porqueres, PAM Maçanet, CP Cristinenc i Farners PA. Totes les actuacions van ser de bona qualitat i en individuals destacaren les patinadores ganxones Núria Sánchez, Isabel Mota i Cristina García, que van mostrar els discs amb els quals competeixen als Campionats Territorials de Girona. En l’apartat de grups, les exhibicions que aixecaren més expectació van ser la de les grans del CP Guixolenc “Somnis sobre rodes” i la del Grup de Xou local “Esquerdes” que s’havia presentat al Campionat de Catalunya.

Per acabar, es va fer l’homenatge als entrenadors per l’acabament d’una nova temporada, si bé les competicions i proves segueixen durant els propers mesos de juny i juliol.

S’agraeix la col·laboració dels clubs convidats, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i de les cases comercials: Comercial Reyné, Llaminadures Happy, Cuines Nobilia, Kin Cosmètics, Faustí perruqueria, Rayan Instal·lacions. Tèxtils Joan, Trans. Sánchez, Tot Jardí, Solipesca, La Caixa i Unnim.

El més llegit

I després