I després

Camions de Cañadas premiats al concurs de La Jonquera per la seva decoració

Compartiu aquesta història

Ens els hem creuat per totes les rutes d’Espanya i d’Europa, quan els veiem sabem que són de l’empresa guixolenca de la família Cañadas, aquella que va començar amb un petit camió de servei per a les empreses constructores i que ha acabat com un dels referents en el transport de productes per a les més importants multinacionals dels sectors químic i alimentari.

José Manuel Cañadas i els seus fills han projectat aquesta empresa mitjançant el treball en equip, la professionalitat contrastada a través dels anys, la garantia sanitària dels seus recipients i, en aquest cas, la imatge que els diferencia de la resta.

És una mena de tunning de gran format implantat en models de cabines de camions que formen part de la família amb referències, reconeixement i homenatge a figures de Hollywood com James Dean, Elvis, Laurel & Hardy o als còmics de Cars, Lucky Luke i els germans Dalton, Obèlix o pel·lícules com Brave Heart tot i que no hi falten passatges que es barregen amb el color daurat de l’empresa.

Aquesta setmana han estat premiats al certamen Solo Camión Festival de La Jonquera, on hi ha assistit més de 2.000 persones i on aquesta empresa de Sant Feliu de Guíxols que havíem vist com anava creixent quan aparcava els camions en l’antic solar de Sant Feliu Vertical (davant del camp del Vilartagues) has estat premiada merescudament per la cura i la originalitat en la seva imatge.

No us perdeu el reportatge que una revista digital especialitzada va realitzar als més joves de la família que són els protagonistes d’aquesta iniciativa que també s’il·lustra amb una col·lecció de fotografies.

http://www.encamion.com/ca%C3%B1adas/tuning/decorados/personalizados/hermanos/camiones/camion/encamion/cisternas/transportes/volvo/scania/topline/renault

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després