I després

El pavelló Carles Nadal de Sant Feliu és a punt per viure la gran final de Wembley

Compartiu aquesta història

Ha arribat el dia de la gran final de la Champions a Wembley entre el F.C.Barcelona i el Manchester United i la colla carnavalesca Els Marrecs han tornat a portar fins a Sant Feliu al Pavelló Carles Nadal, al costat de la deixalleria, una pantalla de grans dimensions, so i llum amb la intenció d’oferir el partit en unes condicions especials.

Recordem que l’aforament és limitat i el preu de l’entrada anticipada és de 8 € que inclou entrepà i refresc. I l’entrada a taquilla (només accés) és de 5 €. Els nens i nenes de fins a 6 anys tindran l’accés gratuït tot i que no tindran dret a seient.

A més hi haurà servei de bar, habilitant-se un espai exterior per a fumadors i es realitzarà un sorteig de samarretes signades pels jugadors del Barça amb els números de l’entrada.

També es recorda que, per seguretat, no es podran entrar en el recinte objectes de vidre, metall, pals, etc. així com bengales, petards.

A partir de les 6 de la tarda ja es posaran a la venda les entrades a la taquilla del pavelló. Per més informació, al web de la colla que és www.elsmarrecs.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després