Aquest dimarts, 31 de maig, a les 6 de la tarda, a la Casa Irla, se celebrarà una reunió de treball dins del procés de participació ciutadana del Pla de Barris sobre l’ús dels Safaretjos del Puig.

Els Safareigs són patrimoni ganxó i formen part de la història de la vila.  Un espai  que cal respectar i conèixer per tal de mantenir viva la memòria de temps potser no tan llunyans.

Durant anys, han estat lloc de vincle i trobada  entre diferents generacions. Ara,  amb el Pla de Barris, es vol donar un nou impuls per a recuperar aquest patrimoni i adaptar-lo a les necessitats actuals dels seus usuaris.

Com equipament municipal, aspira a ser un centre obert i proper,  un lloc  on associacions, col·lectius, ciutadans, veïns i amics, trobin els recursos i l’espai  adequat per a relacionar-se i desenvolupar-hi activitats del seu interès.

Per tal de definir de manera conjunta les bases del futur projecte, s’està duent a terme un procés participatiu que  pretén posar en comú les necessitats, desitjos i idees de tots aquells que hi vulguin participar i col·laborar,

Amb aquest ànim, de reunir passat, present i futur, neix el projecte dels Safareigs del Puig. Sou convidats

Per assistir a la reunió de treball s’agrairia que confirmeu l’assistència. Podeu trucar al 972.32.70.19.