Aquest passat dissabte ha tingut lloc a la ciutat la darrera edició de la consolidada “Nit en Blanc”, on els establiments de la ciutat obren fins la matinada acompanyats de variades activitats, dirigides a tots els públics, al centre de Sant Feliu.
Aquesta és una proposta organitzada des de l’ajuntament, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, i compta amb la col.laboració de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme.
L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, es mostra satisfet per l’edició d’enguany:

És una de les festivitats, un dels dies assenyalats de l’estiu, que s’ha convertit en un referent. Sembla que sigui l’últim dia que marca l’acabament de l’estiu (…) La Nit en Blanc ha sigut un èxit. La ciutat estava plena, hi havia moltíssimes activitats. Vam tenir sort que el temps ens va respectar (…) Estem fent una valoració general molt positiva, crec que ha anat molt bé i els comerços que hi han participat crec que ho noten com un dels dies més importants de l’estiu.

Des de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme destaquen:

El centre de Sant Feliu ha bullit d’animació, de gent i de diversió. Certament, l’ambient que es viu pels carrers del centre comercial aquest vespre-nit costa molt trobar-lo fins i tot en Festa Major.
Volem felicitar i agrair a l’àrea de comerç per la seva organització, per totes les activitats i ambientació que han preparat en diferents racons i que permetien que cadascú trobés el seu espai i ambient. Però sobretot cal agrair i felicitar als negocis que tot i arribar a les acaballes de l’estiu amb molt de cansament acumulat, aquesta nit preparen el millor per oferir a tothom.

Podeu consultar totes les activitats previstes a la ciutat per aquest mes de setembre a través de l’agenda local clicant aquí.