VALGA’M DÉU QUINA FAMÍLIA PER EMAD

El proper diumenge dia 19 d’octubre a les 6 de la tarda, el grup teatral “Imagina’teatre”del C.E. Montclar de Sant Feliu posarà novament en escena al Teatre Auditori Narcís Masferrer la comèdia teatral “Valga’m Déu quina família”, originalde Casimir Segura, estrenada el passat 9 de març al mateix escenari.
Es tracta d’una divertida comèdia on s’hi descriuen els embolics d’un matrimoni ,de la dona, el fill, la filla i el gendre, on cada un tira pel seu cantó  fins que la situació es fa insostenible, amb l’ajut també d’un secretari, la minyona, el metge de la família, dues veïnes , un notari i els dos simbolismes del be i el mal, muntant en conjunt unes situacions divertides interpretades  per: Maria  Eugènia Otero, Lolita Montalban, Jordi Calafell, Álex Diz, Mercè Vélez, Joan Bolaño, Marta Figueras, Rosa Maria Rosell, Jeroni Ontiveros, Sofia Sáiz, Josep Maria Isern i  Llorenç Diaz, ajudats entre bastidors per: Isabel Prunés com a producció i  traspunt,  Enric Gui i Joan Guirado com a assistents de diàlegs, el control tècnic i de so es d’Albert Gallego,  música de Carles Segura,  disseny i fotografia d’ Ana Esteban i com ajudant de direcció  Joan Bolaño, tots sota la direcció de Casimir Segura.
Dues hores de diversió on el públic assistent pot gaudir plenament de la representació i de les escenes còmiques que els intèrprets posen dalt l’escenari.
En aquesta ocasió la recaptació que se’n derivi de la posada en escena de l’obra “Valga’m Déu, quina família!”  serà a favor de l’Associació Emad Sant Feliu de Malalts d’Alzheimer. El preu de l’entrada serà de  6 euros. Les entrades numerades es podran adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme i també una hora abans a la taquilla del teatre el dia de la representació

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació