El proper diumenge dia 19 d’octubre a les 6 de la tarda, el grup teatral “Imagina’teatre”del C.E. Montclar de Sant Feliu posarà novament en escena al Teatre Auditori Narcís Masferrer la comèdia teatral “Valga’m Déu quina família”, originalde Casimir Segura, estrenada el passat 9 de març al mateix escenari.
Es tracta d’una divertida comèdia on s’hi descriuen els embolics d’un matrimoni ,de la dona, el fill, la filla i el gendre, on cada un tira pel seu cantó  fins que la situació es fa insostenible, amb l’ajut també d’un secretari, la minyona, el metge de la família, dues veïnes , un notari i els dos simbolismes del be i el mal, muntant en conjunt unes situacions divertides interpretades  per: Maria  Eugènia Otero, Lolita Montalban, Jordi Calafell, Álex Diz, Mercè Vélez, Joan Bolaño, Marta Figueras, Rosa Maria Rosell, Jeroni Ontiveros, Sofia Sáiz, Josep Maria Isern i  Llorenç Diaz, ajudats entre bastidors per: Isabel Prunés com a producció i  traspunt,  Enric Gui i Joan Guirado com a assistents de diàlegs, el control tècnic i de so es d’Albert Gallego,  música de Carles Segura,  disseny i fotografia d’ Ana Esteban i com ajudant de direcció  Joan Bolaño, tots sota la direcció de Casimir Segura.
Dues hores de diversió on el públic assistent pot gaudir plenament de la representació i de les escenes còmiques que els intèrprets posen dalt l’escenari.
En aquesta ocasió la recaptació que se’n derivi de la posada en escena de l’obra “Valga’m Déu, quina família!”  serà a favor de l’Associació Emad Sant Feliu de Malalts d’Alzheimer. El preu de l’entrada serà de  6 euros. Les entrades numerades es podran adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme i també una hora abans a la taquilla del teatre el dia de la representació