I després

UNS CAÇADORS TROBEN UN CAP HUMÀ

Compartiu aquesta història

El cap humà dins d’un passamuntanyes i penjat d’un arbre és la macabra i estranya troballa que van fer dissabte al matí uns caçadors en un bosc entre els límits de Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, ha informat El Punt Avui. El cap, que penjava de cap per avall, estava subjecte amb un fil de niló enganxat a la part de sota del passamuntanyes.

Els caçadors van alertar ràpidament la policia i els Mossos, que un cop van haver comprovat que es tractava d’unes restes humanes van alertar també la comissió judicial i el metge forense va anar a fer l’aixecament de les restes cadavèriques, que han estat traslladades a l’Institut de Medicina Legal.

A part del cap encaputxat es van trobar un tros de pelvis i un dit enfundat dins d’un guant, durant la inspecció que es va fer a l’escenari de la troballa.

Els investigadors policials i forenses intentaran treure mostres d’ADN de les restes trobades ahir i les compararan, en primera instància, amb el perfil biològic d’uns ossos que van ser localitzats al març a aquesta mateixa zona boscosa i que se sospita que corresponen a un home que va desaparèixer.

 

El més llegit

I després