Amb una cerimònia senzilla però emotiva es va celebrar a la capella de l’asil un acte de celebració dels 110 anys de funcionament de l’Asil Surís on hi va intervenir l’alcalde accidental, Josep Melcior Muñoz que acompanyat de la regidora d’Envelliment Actiu, van encoratjar els professionals del centre a realitzar dia a dia la seva feina amb un esperit de millora constant.

Muñoz va elogiar la capacitat de treball dels professionals, i pel fet de transmetre als residents una gran sensació d’acompanyament i empatia.

Per la seva banda, la directora del centre, Esther Castellanos va explicar que el Surís era una gran família on tothom hi aportava el seu granet de sorra. Va fer esment als primers anys que va arribar a la residència, i com es van superant les dificultats.

La festa va tancar-se amb la projecció d’un audiovisual realitzat per Josep Maria Vicens Batet, on es narrava la història de l’asil des dels inicis fins als nostres dies, exposant de forma amena totes les etapes d’aquest emblemàtic edifici.