I després

Única actuació de l’estiu a Catalunya de la banda “New Order” al 57 Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

El dilluns 12 d’agost a les 22.30h, l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, rebrà als britànics New Order, una de les bandes més llegendàries, icòniques i influents de Manchester, que se sumen a la programació del 57 Festival de la Porta Ferrada.

Compartiu aquesta història

El dilluns 12 d’agost a les 22.30h, l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, rebrà als britànics New Order, una de les bandes més llegendàries, icòniques i influents de Manchester, que se sumen a la programació del 57 Festival de la Porta Ferrada. Sorgits de les cendres de Joy Division a principis dels 80, els mancunians van saber fusionar el so post-punk de la seva primera banda amb les textures electròniques de Kraftwerk i la incipient escena dance, per donar lloc a una barreja única de guitarres i sintetitzadors que va marcar l’evolució del pop en el futur. Hits com Blue Monday, Temptation, Bizarre Love Triangle o Regretdescriuen una línia temporal extensa però sempre interessant, on la música de ball conviu amb l’estètica indie, els ritmes post-punk i les melodies inspirades. En realitat, a aquestes alçades de la funció, necessiten molt poques presentacions. Debut històric, doncs, de New Order a Sant Feliu de Guíxols a la que serà la seva única actuació de l’estiu a Catalunya: sens dubte, tot un esdeveniment.

Recordeu que aquesta Setmana Santa, els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril i només a la taquilla de l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols i a la botiga Can Solés del carrer de Sant Pere 41, us podeu beneficiar d’un 20% de descompte en les entrades anticipades que es posen a la venda del 57 Festival Porta Ferrada.

Amb el següent horari, a l’Oficina de Turisme:

Divendres 19 d’abril de 16h a 18h.
Dissabte 20 d’abril de 10h a 14h i de 16h a 18h.
Diumenge 21 d’abril de 10h a 14h.
Dilluns 22 d’abril de 10h a 14h.

A Can Solés, de 10 del matí a 2 de la tarda. El seu telèfon és el 972.32.12.22.

Podeu consultar tota la llista dels concerts al web del festival.
www.festivalportaferrada.cat

El més llegit

I després