I després

MeetUp de Màrqueting Digital a Sant Feliu de Guíxols el 25 d’abril

Si esteu interessats en el Màrqueting Digital, sou emprenedors o esteu orbint un negoci, l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de l’Àrea d'Activitat Econòmica i Projectes Estratègics, ha organitzat un MeetUp per donar a conèixer els nous conceptes i tendències del món digital.

Compartiu aquesta història

Si esteu interessats en el Màrqueting Digital, sou emprenedors o esteu orbint un negoci, l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de l’Àrea d’Activitat Econòmica i Projectes Estratègics, ha organitzat un MeetUp per donar a conèixer els nous conceptes i tendències del món digital.

Entre els ponents es troben:

•Carles Bonfill, que és fundador d’Easypromos, una plataforma que permet fer sortejos i promocions a les xarxes socials. La xerrada porta el nom de “Fer créixer el teu negoci amb campanyes efectives a Instagram”.

•Susana Jiménez, Assessora en Màrqueting i Comunicació, presentarà “6 claus bàsiques per la promoció del teu negoci”, centrada en petits empresaris i emprenedors que necessiten conèixer com aplicar de forma pràctica estratègies de màrqueting.

•Jordi Gasau, Enginyer de Telecomunicacions que ha treballat més de 10 anys en el sector digital com a desenvolupador d’aplicacions web, apps i plataformes digitals, que presentarà “Màrqueting progressiu: dinamitza la teva marca”.

El MeetUp serà el 25 d’abril a la sala Abat Panyelles del Monestir de 9 del matí a 2 de la tarda. Podeu fer les incripcions, aquí.

El més llegit

I després