I després

Una vintena d’activitats per Sant Jordi a SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament i diversos col·lectius de la ciutat ofereixen, conjuntament, una bateria d’actes amb motiu de la diada de Sant Jordi per tal de fer lluir la ciutat i les seves activitats . La Rambla Vidal serà l’escenari principal on es desenvoluparan el gruix dels actes. Una celebració que començarà la vigília, dilluns a la tarda, amb una xocolatada popular (17.30h), la lectura dramatitzada de la Llegenda de Sant Jordi (18h), una mostra de música electrònica (18.30h), l’actuació de Percussió Ganxona (19.30h) i un concert de música jove, amb Lazy Juo and the Sunset Riders (20h). Com s’ha explicat, tots els actes es fan a la Rambla d’Antoni Vidal.
L’endemà, el dimarts de Sant Jordi, tindran lloc les tradicionals parades de llibres i roses, així com l’estand de la biblioteca al carrer (les persones que portin el carnet de la Biblioteca es podran endur en préstec les novetats de Sant Jordi). També us podreu fer una foto al Photocall de Sant Jordi.
Durant el matí s’ha previst un programa de televisió i ràdio especial de Sant Jordi, que s’emetrà per Televisió Costa Brava i Ràdio Sant Feliu.
Durant aquesta emissió es podran veure diferents persones i temes d’actualitat de Sant Feliu relacionat amb els llibres i la literatura. Al matí també es podrà gaudir de la lectura pública del llibre “Amb ulls oberts de noi, records de Sant Feliu de Guíxols dels primers anys de segle”, d’Eduard Bardas, per part dels escolars de la ciutat.
De 10 a 13h es farà un taller de targetes de Sant Jordi.
A la tarda, de 17 a 19h es farà un taller infantil de maquillatge, i de 17.30 a 19.30h es fa un taller infantil d’Scrap i de decoració de galetes.
A les 17.15 hi ha prevista una actuació infantil, a càrrec de Uikelelo Martínez “Un hawaià infantil a la Costa Brava”.
A les 17.30h es fa el lliurament de premis de la XXVIII mostra artístcia de Sant Jordi 2013, “Enamorats de la vida”, al teatre Narcís Masferrer i Buixó. L’acte forma part dels Tallers d’Història de Sant Feliu, dedicats enguany a Josep Albertí, en motiu de l’any Albertí.
A les 18h hi ha previst un taller de sardanes, i a les 19h una actuació dels alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.
A les 19.45h es farà el lliurament del premi del concurs literari Sant Jordi 2.0 i la passada de capgrossos i grallers tancarà la festa, a les 20h.
Quan el programa estigui tancat definitivament el publicarem per tal que us pugui servir de guia de totes les activitats en les quals hi podreu participar.

El més llegit

I després