I després

Josep Sabater presenta “La nit dels Bous”

Compartiu aquesta història

A mida que s’acosta Sant Jordi, també es van fent públics diferents novetats editorials i avui presentem a Josep Sabater. És un poeta i escriptor sabadellenc que porta més de 3 dècades vivint a Canadà i que fa uns anys que el veiem a temporades per Sant Feliu. Aquest és un municipi que varen descobrir amb la seva dona, la Jo, a través d’una amiga que hi tenia un habitatge i es varen enamorar de la tranquil·litat i del paisatge.
Sabater ja fou vist en anteriors edicions de Sant Jordi a la Rambla Vidal sostenint els seus llibres i uns bongos en una parada unipersonal, més pròpia de les Rambles de Barcelona que no pas de les clàssiques ganxones de cavallets.
El poeta i escriptor tornarà a ser-hi en aquesta edició, en un espai compartit, per posar a la venda i signar el seu nou llibre d’Ediciones Oblícuas, que presentarà oficialment a la biblioteca el mes de maig i del qual destaca que darrera del seu títol anomenat “La nit dels bous” hi trobarem un llibre de poemes “que tracta dels problemes dels homes en aquesta època convulsa en la qual ens trobem causada per una sèrie de fantasmes que llencen les pedres i amaguen les mans”.
D’altra banda també hi destaca tota la simbologia dels bous “que fan de contrapunt a la nostra vida trepidant amb la seva calma, el pas lent, més pausat, més sospesat i més madur. Aleshores els bous simbolitzen un altre tempo, una altra marxa més responsable. També es fa una crida a acostar-se a la natura sense malejar-la, sense explotar-la ni manipular-la”.
Josep Sabater que ja ha editat 10 llibres, algun de poemes en anglès, ha vingut de Canadà il·lusionat amb els seus exemplars de “La nit dels bous” i és dels que pensen que la possibilitat que lector i autor comparteixin un moment és fonamental per establir un vincle i, l’oportunitat, la tindrem a la Rambla Vidal la diada de Sant Jordi.

El més llegit

I després