Una quinzena d’empresaris s’interessen per les oportunitats de negoci que ofereix Brasil, en una jornada celebrada a la Cambra de Sant Feliu

Quin és el sistema tributari per a les societats que s’implanten al país, quina política aranzelària s’aplica o quin nivell de desenvolupament tenen les infraestructures són algunes de les inquietuds que han mostrat la quinzena d’empresaris que han assistit aquest matí a la conferència ‘Brasil: un país d’oportunitats de negoci’, que s’ha celebrat a la Cambra de Comerç de Sant Feliu.
L’acte, organitzat conjuntament amb la Cambra de Comerç de Palamós i que ha comptat amb el suport de ‘La Caixa’, ha servit per presentar la plataforma empresarial que han creat el grup gironí Frade Gobeo i l’assesCambra de Comerçsoria empresarial Loyalty i que proporciona a les empreses i inversors catalans el suport necessari per poder establir relacions amb el mercat brasiler perquè puguin vendre els seus productes, associar-se amb empreses d’aquell país o instal·lar-s’hi.
Un dels ponents, l’assessor Adirson Oliveira Jr ha explicat algunes de les claus que han convertit Brasil en la vuitena potència econòmica mundial i les expectatives de futur que existeixen, amb un ritme de creixement anual que supera el de la majoria de països i la celebració del Mundial del futbol l’any 2014 i dels Jocs Olímpics el 2016.
El ponent ha explicat, entre altres, a la quinzena d’empresaris que han assistit a l’acte, que Brasil aglutina actualment el 33% de la inversió espanyola que es fa a Amèrica del Sud i que Espanya és el segon inversor més important que del país.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació