I després

Calonge celebrarà aquest cap de setmana la Festa del Vi Nou

Compartiu aquesta història

Segons informa el nou diari digital de les comarques gironines: Calonge celebra els dies 13 i 14 de novembre la vuitena edició de la Festa del Vi Nou. Durant tot el cap de setmana Calonge ofereix diverses propostes al voltant del món del vi. El mercat de productes del vi, el tastet de productes artesanals de porc de Sant Martí o l’encetada de les bótes són algunes de les activitats que aquest any repeteixen, així com les visites i el tast de vi a diversos cellers del municipi. Entre les novetats d’enguany destaquen una exposició de tractors antics, una exposició fotogràfica sobre les varietats de raïm i una altra exposició fotogràfica sobre la zona d’interès etnològic de Calonge i Vall–llobrega.
Entre les activitats amb més afluència de visitants destaca l’obertura de les bótes del vi nou, el tast popular del vi blanc, negre i rosat i el pregó de benvinguda que tindrà lloc el diumenge 14 de novembre a les 12.30 h. al pati d’armes del Castell de Calonge. Enguany el pregó de benvinguda anirà a càrrec d’Oriol Guevara, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.
També a partir del dijous 11 de novembre, Sant Martí, es donarà el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern de Calonge, que enguany ofereix un ventall d’activitats ampli amb l’objectiu d’arribar a totes les edats. Així, la programació de la Festa Major ofereix activitats com ara teatre, una exposició fotogràfica sobre l’ensenyament públic a Calonge durant el segle XX, el tradicional concurs de cuina i la tercera Festa de la Barretina, amb un concert del grup local Fes-te Fotre.

El més llegit

I després