I després

[Actualització] L’obra de teatre ‘Ovelles’ s’ha canviat per ‘Història del zoo’

Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme i també a la taquilla del teatre una hora abans de la representació

Compartiu aquesta història

[Actualització] Per motius de força major, l’obra de teatre ‘Ovelles‘ s’ha canviat per ‘Història del zoo‘ de la Companyia Secció Dramàtica del Centre Catòlic d’Olot.

[Informació original] Aquest diumenge 8 d’octubre a les 6 de la tarda donarà inici la 19a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols amb la companyia Els Passerells Teatre Estudi d’Alforja i la seva obra ‘Ovelles’.

La història explica com tres germans han de gestionar una herència estranya: un ramat d’ovelles, una herència enverinada. La proposta transita entre la comèdia i la reflexió més seriosa sobre diversos aspectes de la vida. Ens en parla la presidenta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, Roser Descayre.

Les entrades es poden adquirir al preu de 10 euros a l’Oficina de Turisme fins diumenge al matí i després, abans de la representació, a partir de les 5 de la tarda, a la taquilla del teatre. Podeu consultar la programació completa a guixols.cat/teatre.

Aquest any es presentaran 10 propostes al concurs, entre elles clàssics com ‘El Florido Pensil’, en aquest cas interpretat només per dones. També s’hi inclouen obres com ‘Terra Baixa’ o ‘Un mort darrera la porta’.

El més llegit

I després